Elkészítése: A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, ha kell, egy kicsit klopfoljuk is ki, az a lényeg, hogy könnyen föl lehessen göngyölni. Két egész csirkemellhez 2 evőkanál ételízesítőt keverjünk össze olajjal, ezt öntsük rá a húsra, és hagyjuk állni legalább 1 órát.
Ezutan vágjuk föl a füstölt sajtot, és mindegyik hússzeletbe göngyöljünk bele 1-1 darabot, ha a végén marad sajt, szórjuk a hús tetejére. Ezután a göngyölegeket forgassuk meg lisztben, tegyük jénai tálba, és jól locsoljuk meg tejföllel. Végül sütőben süssük készre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.