Elkészítés: A csirkemelleket csíkokra vágom, és pici sóval, borssal magas tűzön hirtelen megpirítom, aztán kiveszem őket, félreteszem. Két kanál olajba teszek másfél evőkanál cukrot, és megkaramellizálom. Majd beleteszem a felaprított fokhagymát, Erős Pistát ízlés szerint, gyömbért (frissből nem túl sokat), sót, borsot. Ebbe az alapba teszem bele a zöldségeket, olyan sorrendben, hogy melyiknek kell a legtöbb ideig puhulni. A répa először, hosszúkás csíkokra vágva, majd pár perc múlva a káposzta, ugyancsak csíkokban. Legvégén a hagyma félkarikákra vágva. Ezt rotyogtatjuk kb. 10-15 percig. A zöldségeket nem szabad szétfőzni, ha már roppanósak, pici ecettel meg kell állítani a puhulást. Időközben sűrített paradicsomszósszal állítom be, hogy jó állaga legyen. Ha kész, beleborítom az előzőleg megpirított csirkemellcsíkokat. Főtt vagy pirított rizzsel tálalom. Nagyon finom, ajánlom annak, aki szereti a pikáns ízeket.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.