Előkészítése: A szárított gombát két órára vízbe áztatom, majd feldarabolom. (A megmosott friss gombát ugyancsak feldarabolom.) A póréhagymát, a sárgarépát és a zellert tisztítás után karikákra, illetve vékony lapokra vágom. A tésztát összetöröm. A keményítőt 2 evőkanál vízben simára keverem.
Elkészítése: a húslevest a szójaszósszal összeöntöm, belerakom a zöldségeket és a tésztát, majd felforralom. Ezután az összes fűszert hozzáadom és öt percig főzöm. Végül beleöntöm a keményítőt és kevergetés közben ismét felforralom.
1 adag: 92 kcal (385 kjoule)
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.