Elkészítés: 1. A tésztát megfőzzük. A zöldségeket vékonyra szeleteljük, és kevés olajon, ízlés szerint fűszerezve sóval, borssal megpároljuk.
2. Ha kész a zöldség, a szójaszószt ráöntjük, és apránként hozzáadjuk a leszűrt tésztát. Ezzel a tészta el is készült.
3. A húst forró olajban kisütjük, majd vékony szeletekre vágjuk.
4. A többi hozzávalót összekeverjük, majd tűzön kb. 2-3 percig összemelegítjük. Levéve a gázról a vékony csíkokra vágott húst beleforgatjuk.
5. A tésztával együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.