Elkészítés: 1. A tésztát megfőzzük. A zöldségeket vékonyra szeleteljük, és kevés olajon, ízlés szerint fűszerezve sóval, borssal megpároljuk.
2. Ha kész a zöldség, a szójaszószt ráöntjük, és apránként hozzáadjuk a leszűrt tésztát. Ezzel a tészta el is készült.
3. A húst forró olajban kisütjük, majd vékony szeletekre vágjuk.
4. A többi hozzávalót összekeverjük, majd tűzön kb. 2-3 percig összemelegítjük. Levéve a gázról a vékony csíkokra vágott húst beleforgatjuk.
5. A tésztával együtt tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.