Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjét a cukorral, az olajjal, a liszttel, a zsemlemorzsával és a sütőporral összekeverjük. Zsírpapírral bélelt tepsibe öntjük, és megszórjuk a dióval. Megsütjük, és ha kihűlt, megkenjük nutellával.
A krémhez a sárgáját, a cukrot, a vaníliás pudingport, a lisztet és a tejet összefőzzük. A krémet elfelezzük, és az egyik felébe olvasztott csokit keverünk. Ha kihűltek 15-15 dkg margarint keverünk bele mindkettőbe.
A nutellás tésztára rákenjük a sárga krémet, erre tesszük a tejbe áztatott háztartási kekszet, majd erre kenjük a csokis krémet. A tetejére lehet tejszínhabot is tenni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.