Elkészítés: A tészta hozzávalóiból süssünk 2 piskótalapot külön-külön, hogy vékony lapokat kapjunk. Az a legjobb, ha a hozzávalókat elfelezve külön keverjük ki a lapokhoz a masszát. Ehhez a tojások sárgáit keverjük fehéredésig a cukorral, apránként adjuk hozzá a vizet, és keverjük bele a sütőporos lisztet. A végén a kakaóport szitáljuk bele, és lassan elegyítsük el a masszával, mert így jó sötét színű tésztát kapunk, majd a tojások keményre vert habját is óvatosan keverjük hozzá.
Előmelegített sütőben, 200 °C-on süssük ki. Hamar elkészül, nem kell neki sok idő.
A krém hozzávalóit felezzük el, és ezt is külön-külön készítsük el. A zselatint készítsük el. Közben verjük fel a tejszínt kemény habbá, 2-3 kanálnyit keverjünk a zseléhez, és így adjuk a teljes mennyiségű habhoz, így biztosan nem csomósodik meg. Verjük kemény habbá.
Az alsó lapot tegyük vissza a tepsibe, egy adag krémet egyenletesen simítsuk rá, és tegyük hűtőbe.
Gőz fölött olvasszuk fel a csokoládét, és amikor már felolvadt, adjuk hozzá a vajat és a vizet, és jó alaposan keverjük el, míg egyneművé válik.
Ha kissé lehűlt, terítsük a tejszínes rétegre. Ismét tegyük hűtőbe dermedni.
Amikor a csokis réteg megdermedt, keverjük ki a tejszín másik felét, és azt is kenjük rá. Erre kerüljön a másik lap, amit csokimázzal vonjunk be.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.