Elkészítés: A tojásfehérjéből és a porcukorból kemény habot verünk, majd belekeverjük a darált mogyorót vagy mandulát. Egy tűzálló tálba helyezünk egy palacsintát, megkenjük vékonyan nutellával, majd a mogyorós habbal. Ezt megcsináljuk a többi palacsintával is; az utolsó tetejére csak habot teszünk. Forró sütőben addig sütjük, amíg szépen meg nem pirul a tetején lévő tojáshab. Forrón és hidegen egyaránt nagyon finom. Úgy szeljük fel, mint egy tortát. Adhatunk hozzá gyümölcsöt vagy valamilyen nem túl édes öntetet, tejszínhabot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.