Elkészítés: A piskótatortát elkészítjuk a hagyományos módon (a cukrot felverjük a tojásfehérjével, beleverjük a tojássárgát is, utána a lisztet belekeverjük óvatosan, tortaformában megsütjük, ha kihűlt 3 felé vágjuk és megtöltjük a krémmel). A krémhez a margarint a cukorral, vaníliás cukorral habosra keverjük. A lisztet kikeverjük egy kis tejjel, majd a maradék tejben péppé főzzük. Ha kihűlt, a két krémet összekeverjük. A lapokat lerakjuk felszeletelt kivivel, a krémet elsimítjuk rajta, a tetejét is kivivel díszítjük, majd zselatinnal leöntjük. A torta tetejét tejszínhabbal kis rózsaformákkal díszítjük, oldalát bekenjük krémmel, és mandulaforgáccsal meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.