Elkészítés: A tésztához az egész tojásokat a kristálycukorral krémesre verjük, majd felváltva, lassan beleöntjük az olajat és a narancslét. A végén mehet bele a sütőporos liszt + a reszelt narancshéj. Papírral bélelt tortaformában megsütjük.
A krémhez a tojássárgát, a 2 evőkanál cukrot, a lisztet és a narancslét felfőzzük, besűrítjük, kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a főtt krémet, és a 2 kis kockákra vágott narancsot (ha kifilézzük, akkor finomabb), és a mazsolát is. Ha kicsit kicsapódik a narancs levétől, nem baj, mert az íze a lényeg. Ezzel a krémmel töltjük a kétszer elvágott tortát, és még kívül is bekenjük. A tetejét is szépen megrakjuk vékony narancskarikákkal. Hűtőbe tesszük, és másnap vágjuk fel, mert akkor a legfinomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.