Elkészítés: A 7 db tojásfehérjét a cukorral felverem kemény habbá, óvatosan bele keverem a kókuszreszeléket és a lisztet, közepes nagyágú tepsit kibélelek sütőpapírral, és belesimítom egyenletesen a tésztát. Előmelegített sütőbe teszem, megsütöm. Ha megsült, kiborítom deszkára, a papírt lehúzom.
A krémhez a 3 dl tejet felfőzöm 1 csomag vaníliás pudingporral, és hagyom kihűlni. A margarint 20 dkg porcukorral, 3 db tojássárgával és 1 evőkanál erős feketekávéval habosra keverem, majd a kihült pudinggal jól összedolgozom, és a kihűlt tésztára kenem. A tetejére olvasztott csokoládét teszek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.