Elkészítés: A krémhez a forró tejben a liszttel elkevert kókuszreszeléket sűrűre főzzük, kihűtjük. A vajat habosra keverjük a cukorral, a kihűlt kókuszkrémet apránként belekeverjük, ízesítjük vaníliás cukorral, rummal, és hideg helyen tartjuk, ameddig a tésztát elkészítjük.
Amíg hűl a krém, a hozzávalókból piskótatésztát keverünk, papírral bélelt nagy, lapos tepsiben előmelegített 180 fokos sütőben kb. 13-15 perc alatt megsütjük. Kihűtjük, hosszában 3 egyenlő hasábra vágjuk.
Az első lapot megkenjük előbb a lekvár, majd a krém 1/3 részével, a másik 2 lappal ugyanezt megismételjük.
Tetejét meghintjük kevés kókuszreszelékkel, a csokit felolvasztjuk, és rácsorgatjuk. Tálalás előtt 1-2 órára hideg helyre tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.