Elkészítés: A citromokat alaposan megmossuk, héjukat lereszeljük, a levüket kinyomjuk. A kókuszreszeléket beáztatjuk a citromlébe, és állni hagyjuk.
A háztartási kekszet ledaráljuk vagy megtörjük, és elkeverjük a vajjal. A masszát nedves kézzel belenyomkodjuk egy kb. 24 cm átmérőjű kapcsos tortaformába.
A túrót áttörjük. A tejszínt a cukorral habosra verjük. A túrót a kókuszreszelékkel és a citromhéjjal elkeverjük, óvatosan beledolgozzuk a tejszínhabot. Beleöntjük a tortaformába, és legalább 6 órára hidegre tesszük (még jobb, ha egy egész éjszakára).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.