Elkészítés: A mandulaforgácsot serpenyőben, zsiradék nélkül megpirítjuk, majd tányérra borítjuk. A csokit összetördeljük, vízfürdő fölött megolvasztjuk. Belekeverjük a mandulát és a kukoricapelyhet, és egy kb. 26 cm átmérőjű kapcsos tortaformába nyomkodjuk. A forma oldalára is nyomkodunk belőle kb. 1 cm magasan. A hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen.
A tejszínt kemény habbá verjük, beleszitáljuk a porcukrot, majd a kókuszreszeléket is beleforgatjuk. A tortaformába simítjuk az alapra.
Az epret megmossuk, megtisztítjuk, kettévágjuk, és a habra rakosgatjuk. Megszórjuk a kókuszforgáccsal, és mentalevelekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.