Előkészítés: A tojásokat szétválasztjuk. Olajjal kikenjük a sütőformát, és aljára sütőpapírt teszünk. A sütőt előmelegítjük 180 C-fokra (gázsütő 2-es fokozat). A mentát megmossuk, négy levelet félreteszünk a díszítéshez.
Elkészítés: A lisztet átszitáljuk, belekeverjük a búzadarát és 2 evőkanál kókuszreszeléket. A tojássárgákat nagyon alaposan kikeverjük a porcukorral, amíg be nem sűrűsödik. Hozzáadjuk a narancshéjat, és kanalanként adagolva belekeverjük az egészet a liszt-búzadara keverékébe. Keményre felverjük a tojásfehérjét, és óvatosan a masszához keverjük. A masszát a sütőformába öntjük, és a sütőben kb. 20-25 percig sütjük. Közben elkészítjük a szirupot. Az összes hozzávalót folyamatos keverés mellett felforraljuk, majd kis lángon 10 percig pároljuk. A mentát kidobjuk, a szirupot hagyjuk kihűlni. Ha megsült a tészta, hagyjuk kihűlni, 4 cm-es kockákra vágjuk, ráöntjük a lehűlt szirupot, de 2 kanállal félreteszünk a tálaláshoz. Hagyjuk, hogy a szirup kb. 10-15 perc alatt a tésztába szívódjon. Megszórjuk a maradék kókuszreszelékkel, és vaníliakrémmel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.