Előkészítés: Sütőpapírral kibélelünk 2 azonos nagyságú, kb. 25x30 cm-es tepsit. A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra (gázsütő 2. fokozat). A lisztet, a sütőport és a kakaót összekeverjük. A tojásokat kettéválasztjuk, a tojásfehérjéket 1 csipet sóval kemény habbá verjük.
Elkészítés: A tojások sárgáját habosra keverjük a porcukorral, apránként hozzáadunk 8 evőkanál forró vizet, majd több részletben, a tojáshabbal felváltva a lisztkeveréket, kíméletesen összedolgozzuk. Arányosan elosztva a 2 tepsibe simítjuk a masszát, és középső bordamagasságon 25-30 percig sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni. Közben a krémhez a simára keverjük a lisztet a tojással és a tejjel, majd forró vízfürdőben, folyamatosan keverve sűrűre főzzük, jeges vízbe állítva kihűtjük. Habosra keverjük a vajat/margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral kanalanként összedolgozzuk a főzött krémmel. A tésztalapokat deszkára emeljük, 5-6 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval korongokat szúrunk ki belőlük. A korongok felét dúsan megkenjük a krémmel, mindegyik tetejére egy másik korongot illesztünk, majd az oldalukat is körbekenjük krémmel, végül a kókuszreszelékbe hempergetjük őket. Tálalásig hidegen tartjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.