Elkészítés: 1 csésze cukrot megpergelünk, hogy karamell színű legyen, felöntjük 1,5 csésze vízzel, megkeverjük, félretesszük. Megőröljük a kekszet, és a karamellás lébe keverjük. Melegen a napolyi lapra kenjük vékony rétegben.
A másik csésze cukrot 5 kanál vízzel sziruppá főzzük, ebbe rakjuk a margarint, a tejport és a kókuszreszeléket, a vaníliás cukrot, és elkeverjük, majd a kekszes masszára kenjük. Feltekerjük a lapot csigába, és hűtőbe rakjuk, de azonnal is fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.