Előkészítés: A tepsit kibéleljük sütőpapírral. A sütőt 160 C-fokra (gázsütő 1. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: A tojásfehérjéből kemény habot verünk, belekeverjük a porcukrot, a citromhéjat, a kókuszreszeléket, a rumot és a darált mandulát. A sütőpapírra kanállal, vagy habzsákkal kis kupacokat teszünk, és a sütőben 15-20 percig sütjük. Kihűtjük. Vízfürdőben felolvasztjuk a csokoládét, belemártjuk a sütemények egyik felét. Tortarácson hagyjuk megszáradni.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
1 darab: 98 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.