Elkészítés: A kakaós piskótához a fehérjét és a sárgáját különválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját habosra keverjük a cukorral. Egy külön tálban a lisztet összeforgatjuk a sütőporral. Kanalanként, váltogatva a lisztes keveréket és a kemény habbá vert fehérjét beleforgatjuk a tojássárgájába. Tortaformába öntjük, és készre sütjük.
A krémhez a pudingporból a tejjel és a cukorral sűrű krémet főzünk, mielőtt lehúznánk a tűzről beleforgatjuk a kókuszt. Kihűtjük. A margarint krémesre keverjük, kanalanként alaposan hozzákeverjük a kihűlt pudingot.
A tortát három lapra vágjuk, megkenjük vékonyan málna ízzel, rá a kókuszos krémet, így a második lapot is. A tetejét is megkenjük az ízzel, bevonjuk fehércsokoládéval. A tetejét díszítésnek át szoktam húzni vékony csíkokban csokival.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.