Elkészítés: A meggyet kimagozzuk.
A lisztet 4 dkg porcukorral, a vajjal meg 5 dkg kókuszreszelékkel robotgéppel morzsalékossá dolgozzuk, és hűtőszekrénybe tesszük.
Közben a túrót összekeverjük a tejföllel, a maradék porcukorral, a citrom levével, a tojásokkal, a pudingporral meg a búzadarával, majd beleforgatjuk a meggyet.
A tésztát kikent, lisztezett tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben 175 fokon 20 percig sütjük. Ezután kivesszük a sütőből, és egyenletesen megszórjuk a tésztamorzsával. További 20 perc alatt készre sütjük. Ha kihűlt kockákra vágjuk, és megszórjuk a maradék kókuszreszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.