Elkészítés: A kolbászt felszelem és megpirítom kicsit. Egy kevés vízzel felöntöm, hozzáadom a darált húst, és azt is készre pirítom. Hozzáadom a paradicsomlevet, majd ízlés szerint fűszerezem, egyszer összeforralom, majd elzárom, hagyom hűlni.
Egy műanyag tálba langyos vizet engedek, és beáztatom a lasagne tésztát.
A besamel mártáshoz felforralom a tejet, majd félreteszem. Egy másik edényben felforrósítom a vajat, hozzáadom a lisztet, megpirítom vele, majd felöntöm a tejjel, és sűrűre főzöm.
Egy tepsi aljára teszek egy sor tésztát, szószt, mártást, így rétegezem egészen addig, míg el nem fogy. (Nekem 4 sor tészta lett). A tetejére tészta kerüljön, rá a maradék besamel mártás, majd a reszelt sajt.
250 fokos sütőben kb. 40 perc alatt készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.