Elkészítés: Jókora lábasban zsírt nyerünk a szalonnából. Aztán megdinszteljük rajta az apróra kockázott hagymákat. Mikor már elszíneződtek, rápakoljuk a felkockázott krumplikat, az előre kissé megpirított tarhonyát, esetleg a zöldség(ek)et, majd az egészet ellepjük vízzel, és főzni kezdjük.
Kisvártatva hozzáadjuk a felkarikázott kolbászokat is, majd lefedjük az edényünketm és – lassú tűzön, olykor megkavarva – készre főzzük az egytálételt.
Friss kenyér és bármilyen savanyúság jól passzol hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.