Elkészítés: Egy tűzálló tál aljára terítünk 4 szelet tarját, sózzuk, borsozzuk, majd mindegyik húsra 1-1 szelet angolszalonnát vagy sonkát teszünk. Tisztított, karikára vágott vöröshagymával beborítjuk, majd a lehéjazott, vékonyra szeletelt kolbász következik a sorban. Aztán a megmaradt 4 hússzelettel beborítjuk az egészet.
A tejszínt összekeverjük a ketchuppal, a darált dióval, sóval, és nyakon öntjük vele a húst.
A tálat lefedjük, előmelegített forró sütőben közepes lángon 1 óra 25 percen át sütjük.
Burgonyakrokett a hozzáillő köret.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.