Így készítsd: Egy tálban gyúrd össze a lisztet, a túrót, a margarint, az elmorzsolt élesztőt, ha kívánod, még egy kis sajtot is! Tedd a tésztát legalább 1 órára (max. 3 napra) a hűtőbe, hogy kicsit összeálljon. (Minél tovább van hűtve, annál jobban megkel sütéskor.) A bőr nélküli kolbászt karikázd fel, a szeleteket vágd félbe (félkört kapsz)! A hideg tésztát lisztes deszkán kicsit gyúrd át, majd nyújtsd kb. fél cm vékonyra! Szaggasd ki közepes (kb. 5 cm-s) szaggatóval, tegyél rájuk 1-1 kolbászdarabot, majd hajtsd félbe, a széleket gyengéden nyomkodd össze! Tedd őket sütőpapíros tepsire úgy, hogy a
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.