Elkészítés: A tésztához a cukorból, a lisztből, a tojássárgájából, a sütőporból, a margarinból, a kakaóporból tejjel rugalmas tésztát gyúrunk, 2 lapot sütünk belőle.
A piskótát a szokásos módon készítjük el.
A krémhez a tejet a liszttel felfőzzük, ha kihűlt, hozzákeverjük a margarinnal elkevert cukrot és a meggyaromát.
A kisült piskótát kockákra vágjuk, óvatosan a krémbe vegyítjük, meggyszemekkel dúsítjuk. A meggyes krémmel megtöltjük a két lapot.
A csokimázhoz a tojásfehérjét a cukorral gőz fölött felverjük, belekeverjük a margarint és a kakaóport, majd a tésztát bevonjuk vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.