Elkészítés: Kuktában az olajon üvegesre párolom a hagymát. A paprikát, paradicsomot felkockázom, hozzáadom a hagymához. Ezt együtt pirítom (közben folyamatosan kevergetem, hogy elpárologjon a leve). Lehúzom a tűzről a kuktát, és az előbbiekhez adom a pirospaprikát, pirosaranyat. Kicsit összekeverem és ráteszem a megtisztított körmöket. Annyi vizet öntök rá, hogy ne teljesen lepje el a húst, sózom. Lezárom és főzöm. Amikor már majdnem kész, a megtisztított, vastag hasábokra vágott krumplit a hús tetjére teszem, és együtt főzöm még 10 percig. Így a krumpli nagyon finom, krémes lesz, de ne esik szét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.