Elkészítés: A csirkemellfiléket a fűszersóval bedörzsöljük, majd lisztben megforgatjuk, és kevés olajban elősütjük.
A körtéket meghámozzuk, magházukat kivágjuk, és negyedekre szeljük. Kevés vajon megfuttajuk a körtéket, rácsorgatjuk a mézet, belefacsarjuk a citrom levét és ráöntjük a bort. Míg el nem párolog a leve, addig főzzük a körtéket, de vigyázzunk, ha puhább a körténk, ez az idő kevesebb.
A kisütött csirkemellfiléket egy tepsiben egymás mellé helyezzük, rámorzsoljuk a márványsajtot, majd a tetejére halmozzuk a körtéket. Előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.
Burgonyakrokettel vagy rizzsel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.