Elkészítés: A húsokat kissé kiveregetem, majd sózom, és a színes borssal megszórom, hagyom állni 1 órát.
Eközben a körtéket meghámozom, félbevágom, eltávolítom a magházat, a vajon üvegesre párolom, ezután kiveszem a vajból, és megtűzködöm mindegyiket 3 db szegfűszeggel.
A húsok mindkét oldalát a maradék vajon hirtelen átsütöm, majd tepsibe helyezem őket, és a tűzdelt körtékből egyet-egyet ráültetek a húsokra. Ráöntöm a vajat, amiben a hús sült, a sütőbe teszem fóliával letakarva 40 percre 160 fokon. Kevés vizet önthetünk még rá, ha nagyon elfőné a levét.
Ha a hús megpuhult, tejszínnel dúsítjuk a szaftját, és párolt rizzsel tálaljuk. Megszórjuk rózsaborssal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.