Elkészítés: Egy fazék vízben megfőzzük a karikára vágott zöldségeket, a kockára vágott zöldpaprikát és burgonyát, teszünk hozzá ételízesítőt, sót.
A lisztből és a tojásból tésztát gyúrunk, és lisztezett deszkán kinyújtjuk.
Zsíron megdinsztelünk 1 fej kockára vágott vöröshagymát, teszünk bele fűszerpaprikát (annyit dinszteljünk, hogy maradjon a levesbe is, mert szebb lesz a színe és az íze). A kész fűszerpaprikás hagymát rákenjük a kinyújtott tésztára, sózzuk, borsozzuk. Ezután 2 ráhajtással kb. 1 cm szélességű csíkokat készítünk.
A tésztacsíkokra kis görcsöt kötünk és elszakítjuk, ezt addig folytatjuk, míg
elfogy a tészta. A görcs alakú tésztákat belefőzzük a levesbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.