Elkészítés: Gyúrd össze a tészta hozzávalóit, és hagyd pihenni 40 percig. Nyújtsd kb. 20x30 cm-es téglalappá, és kend az egyik felére a lágy vajat, szórd rá a cukrot. Hajtsd félbe, a széleken picit hajtsd vissza, és nyomkodd le a tésztát, hogy jól zárjon. Picit hengergesd át a nyújtófával, majd hajtsd be a közepéig az egyik felét, erre pedig a másikat. Hengergesd laposra, majd hajtsd megint háromba. Lapítsd ki újra, majd kézzel formáld kb. 20 cm átmérőjű koronggá. Tedd kivajazott tortaformába, nyomkodd bele a szeletelt almát, villával csíkozd meg, és süsd meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.