Elkészítés: A hozzávalókat az olívaolaj kivételével összeturmixszolom, aprólyukú szűrőn keresztül simára szűröm. Ezután a turmixszal beledolgozom az olívaolajat is. Tálalásig hűtőbe teszem.
Betétnek kaporhabot készítek. 1 dl zöldség alaplevet és 1 kis csomag kaprot összeturmixszolok. Hozzáadom a tejszínt és a lapzselatint. Kemény habot verek belőle.
Tálaláskor előre behűtött tányérban adom az asztalra úgy, hogy a hideg levesbe habzsákból (levágott sarkú nejlon zacskóból) kis gombócformákat nyomok. A tikkasztó hőségben igazi üdítő leves.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.