Elkészítés: A tésztát megfelezem, mindkettőt tepsi nagyságura nyújtom, és sütőpapíron megsütöm (10-15 perc, 4-5 fokozat). Amikor kihűlt, az egyiket vágjuk fel kis négyzetekre.
A krémhez a tojássárgákat és az egész tojást jól elkeverjük a puha vajjal, tejjel, vaníliás cukorral, liszttel, és gőz fölött állandóan kevergetve sűrűre főzzük, majd hagyjuk langyosra hűlni. Az egyben hagyott tésztalapot kenjük meg a krémmel. Kb. 5-7 mm vastag lesz. A tésztakockákat rakjuk szorosan egymás mellé. Tegyük a hűtőbe. Tálalás előtt vizes késsel felszeletelhetjük. Porcukorral meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.