Elkészítés: A lisztet, a porcukrot és a sütőport szárazon összekeverjük, és elmorzsoljuk benne a margarint. Hozzáadjuk a kakaót, a tojást és a tejfölt, nyújtható tésztát gyúrunk, majd 2 cipóra vesszük. Az egyik cipót kinyújtjuk, és egy kikent, lisztezett tepsi aljára tesszük.
A kókuszos töltelékhez a tojások fehérjét a porcukorral kemény habbá verjük, majd beleforgatjuk a kókuszt. Rákenjük a tésztára, majd erre tesszük a másik nyújtott lapot. Előmelegített sütőben 170 fokon megsütjük.
A vaníliás krémhez a pudingport összekeverjük a porcukorral, kevés tejjel, hozzákeverjük a tojások sárgáját, majd a maradék tejjel simára keverjük, és sűrűre főzzük. Ha kihűlt, hozzákeverjük a margarint, csomómentesen. Ezt a krémet a kisült sütemény tetejére kenjük.
A tortabevonót az olajjal összeolvasztjuk, és a krémre kenjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.