Elkészítés: A tésztához egy nagy tálban összegyúrom a puha margarint a többi hozzávalóval.
A sütőt előmelegítem 180 C fokra. Egy közepes méretű tepsibe nyomkodom a tésztát (egy picit tapadós), és 13 perc alatt elősütöm.
Ezután szilvával kirakom a tetejét és elkészítem a krémet.
Egy tálban összekeverem a tejszínnel a hozzávalókat, majd felfőzöm, mint egy pudingot, csak állandóan kevergetve, mert leragad.
Ezt a sűrű masszát ráöntöm a szilvák tetejére, elsimítom, majd durvára darált dióval megszórom a tetejét, és visszatolom 35-40 percre a sütőbe. Készen is van, csak kihűlés után szeletelem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.