Elkészítés: 1. Pároljuk üvegesre a hagymát 1 kanál olívaolajon. Adjuk hozzá lével együtt a paradicsomot és még 5 dl vizet. Forraljuk fel, és még 10 percig főzzük.
2. Tegyük hozzá a krémsajtot, lassú melegítés és keverés közben olvasszuk fel, közben már ne forraljuk.
3. Keverjük el benne a ketchupot, botmixerrel pürésítsük a paradicsomlevest, sózzuk és borsozzuk.
4. A kenyérszeleteket pirítsuk meg, dörzsöljük be a fokhagymával,vágjuk kockára, majd tálaláskor szórjuk a paradicsomleves tetejére.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.