Elkészítés: 1. Pároljuk üvegesre a hagymát 1 kanál olívaolajon. Adjuk hozzá lével együtt a paradicsomot és még 5 dl vizet. Forraljuk fel, és még 10 percig főzzük.
2. Tegyük hozzá a krémsajtot, lassú melegítés és keverés közben olvasszuk fel, közben már ne forraljuk.
3. Keverjük el benne a ketchupot, botmixerrel pürésítsük a paradicsomlevest, sózzuk és borsozzuk.
4. A kenyérszeleteket pirítsuk meg, dörzsöljük be a fokhagymával,vágjuk kockára, majd tálaláskor szórjuk a paradicsomleves tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.