Elkészítés: Meghámozom az egyik hagymát, negyedbe vágom, és sós vízben a babérlevélel elkezdem főzni. Amíg fő, megpucolom a másik hagymát és a krumplit is. A második hagymát apróra vágom, és az olajon pirosra pirítom. Amikor a fővésben lévő hagyma már puhul, a krumpli harmadát apróra vágva melléteszem, és együtt puhára főzöm. Amint puha, szűrővel kiveszem a vizéből (a víz marad!), és egy deci főzővízzel és a tejföllel összeturmixolom. Közben a maradék főzővízben a többi krumplit is puhára főzöm. Amint puha a burgonya, ráöntöm a pürét, elkeverem, a tetejére teszem a piros hagymát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.