Elkészítés: A burgonyát megtisztítjuk, sós vízben megfőzzük, összetörjük. Hozzáadjuk a lisztet és a tojásokat, majd az egészet összegyúrjuk. A tésztából 6-8 cm vastagságú hengereket formálunk, és 2 cm vastag lapokra vágjuk. Mindegyik lapocska közepét benyomjuk, hogy kosárka formájú legyen, majd kivajazott tepsiben megsütjük. A csirkemájat felkockázzuk, sóval, borssal ízesítve a felkockázott hagymával együtt olajon megpirítjuk. A kisült kosárkákat megtöltjük a pirított májjal, a tetejére reszelt sajtot szórunk, majd sütőbe téve ráolvasztjuk a sajtot a kosárkákra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.