Elkészítés: A krumplit enyhén sós vízben héjában megfőzzük. Krumplinyomón áttörjük, majd a só, a liszt és a tojás hozzáadása után összegyúrjuk.
Kb. fél centiméteres tésztává nyújtjuk. Pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, ezután a felszeletelt füstölt kolbászt a pogácsa közepébe nyomjuk, majd ráhajtogatjuk úgy, hogy visszanyerjük az eredeti formáját. A maradék tésztát újragyúrjuk és nyújtjuk stb., amíg el nem fogy.
Forró olajban vagy zsírban enyhén barnára sütjük, a kivétel után pedig lecsöpögtetjük és/vagy felitatjuk papírtörlővel a felesleges zsiradékot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.