Elkészítés: A burgonyát megtisztítjuk, négybe vágjuk. A felkockázott szalonnát zsírjára sütjük, és kiszedjük, a zsírjában pedig megpirítjuk a burgonyát. Megsózzuk, hozzáadjuk a felaprított hagymát és a petrezselymet is.
A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejet, sózzuk, borsozzuk és a burgonyára öntjük. A sütőt 200 Celsius-fokra előmelegítjük, és kb. 30 perc alatt pirosra sütjük benne a lepényt.
Ha kihűlt kicsit, tányérra csúsztatjuk és felszeleteljük. Zöld salátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.