Összekeverjük egy tálban a száraz hozzávalókat (liszt, sütőpor, szódabikarbóna, narancshéj, fahéj). Egy másik tálban a vajat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a két tojássárgáját.
A két tojásfehérjét felverjük, majd ezt is a habos vajhoz adagoljuk óvatosan.
Ezután a száraz hozzávalókat beleszitáljuk 2-3 részletben a tésztába. Közben hozzáadagoljuk a kefirt is, amivel beállítjuk a tészta lazaságát.
Kivajazott és lisztezett formában 180 fokon 45-50 percig sütjük.
Sülés után pihentetjük, mert kihűlve könnyebb kiszedni a formából. Lekvárral tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.