Az apróra vágott aszalt gyümölcsöket rumba áztatjuk. A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgájákat eltesszük.
A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, pár csepp citromlé hozzáadásával.
A gyümölcsöket, a diót, és az apróra vágott étcsokoládét fakanallal jól beledolgozzuk a habba, majd jöhet a liszt, egy késhegynyi szódabikarbónával, végül az olvasztott vaj.
Az őzgerinc formát kiolajozzuk, belisztezzük, és a masszát beleöntjük.
Kb. 170 fokra előmelegitett sütőben, 40 percig sütjük. Tűpróba szükséges.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.