Elkészítés: Egy lábasban felolvasztom a vajat, habosra hevítem, majd hozzáadom a cukrot és a sót. Ezután tejet adagolok hozzá. Miután felfőtt a tej, folyamatos kevergetés mellett beleszórom a kukoricadarát. Amikor tejbegríz sűrűségű, eloltom a tüzet, és hagyom a tűzhelyen dagadni. Amikor megdagadt és kicsit meghűlt, egy tálat bevizezek és lecsöpögtetek, beleöntöm a málé felét, és jó bőségesen (már aki bőségesen szereti) megszórom dióval vagy mákkal, majd a málé másik felét is beleöntöm a tálba. Ezt is megszórom dióval vagy mákkal. Kis pihentetés után tálalható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.