Elkészítés: A leöblített kukoricát és vörösbabot a csíkokra vágott salátával és piroshúsú paprikával, az apróra vágott korianderzölddel lazán összeforgatjuk, majd tálalásig hűtőbe tesszük.
Ezután felhevített olajon megfuttatjuk a zúzott fokhagymát és az apróra vágott tavaszi hagymát, majd chilipaprikával, bazsalikommal, kevés sóval ízesítjük. Felöntjük paradicsomlével, jól kiforraljuk, majd botmixerrel simára turmixoljuk. Kevés vízzel elkevert keményítővel sűrítjük, és pár pillanat alatt készre forraljuk.
Közben a kukoricalisztet elkeverjük a sütőporral, kevés sóval ízesítjük, majd annyi langyos vizet adunk hozzá, hogy gyúrható keménységű tésztát kapjunk. A tésztát lisztezett nyújtódeszkán simára dolgozzuk, majd tiszta konyharuhával letakarva félt órát pihentetjük.
A tésztát 8 részre osztjuk, majd a nagyobb palacsintasütő átmérőjének megfelelő, kerek lapokká nyújtjuk. A tortillákat kevés olajjal kikent palacsintasütőben megsütjük.
Tálaláskor a forró torillákat megtöltjük a salátával, és meglocsoljuk a chilis paradicsommártással. A megmaradt mártást külön tálkában adjuk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.