Elkészítés: A petrezselymet, a metélőhagymát és a bazsalikomot durvára vágjuk, majd hozzáadjuk az olívaolajat és a fokhagymát. Az egészet finomra turmixoljuk. Az öntetet egy nagyobb keverőtálba tesszük, citromlével, borssal és kevés sóval ízesítjük.
Az avokádókat kettévágjuk, a magot kivesszük belőle, majd kiskanál segítségével kiszedjük a húsát.
A kockára vágott avokádóhúst, a fetasajtot, a leöblített kukoricát és a cikkekre vágott apró paradicsomot az öntetbe forgatjuk. Az avokádó héjába visszatöltjük a salátát, és tálalás előtt hűtőbe téve jól lehűtjük.
Tálaláskor körülöntjük a maradék öntettel, és bazsalikomlevelekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.