Elkészítés: A húst 4 cm-es darabokra vágjuk. A paprikát 4 részre vágjuk, majd kicsumázzuk, és a hússal egyforma darabokra vágjuk. Megtisztítjuk a gombát, megmossuk és konyharuhába helyezzük, hogy leszáradjon. A hagymát apró kockára vágjuk.
Az így előkészített hozzávalókat: hús, paprika, gomba, hagyma sorrendben kevés olajon külön-külön megpirítjuk, majd kiszedjük.
A bort a fűszerekkel a pirításból visszamaradt léhez adjuk, és felforraljuk. Belekeverjük a megpirított hozzávalókat, és fedő alatt pároljuk.
Az utolsó 5 percben hozzáadjuk a kukoricát és a tejszínt, összeforraljuk, ízesítjük és tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.