Elkészítés: A zöldbabot tisztítás után 2 l hideg vízben feltesszük főni. A vízbe 1 evőkanál sót is teszünk, valamint a tárkonyecetet. Ebben a vízben félpuhára főzzük a zöldbabot, majd kiszedjük a vízből, és ebben a főzővízben a kölest is megfőzzük, majd leszűrjük. A tejfölhöz hozzákeverjük a tárkonyt. Közepes jénai edényt vékonyan kivajazunk, majd kevés zöldbab, köles, tárkonnyal elkevert tejföl követi addig, míg a hozzávalókból tart. A végén a tojásokat felverjük, kevés borssal ízesítjük, és a sajtot hozzákeverjük, majd a rakott bab tetejére öntjük. A sütőt előmelegítjük, majd szépen megsütjük. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.