Elkészítése: Az élesztőt langyos tejben csipet liszttel és csipet cukorral felfuttatom. A lisztet a tojásokkal összemorzsolom. Csipet sót adok hozzá.
Beleöntöm a már felfuttatott élesztőt, a kefirt, és összedolgozom a tésztát egy tálban. A tetejét megkenem olajjal. A tálat letakarva a hűtőszekrénybe teszem egy éjszakára. Másnap egyforma kis darabokat tépek ki belőle, ezt kigömbölyítem, összelapítom, és két kézzel (úgy, hogy közben a tészta a levegőben lóg) kihúzogatom kerekre. Forró olajban kisütöm pirosra mindkét oldalát.
Fokhagymával, sajttal, tejföllel vegyesen vagy külön-külön is tálalható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.