Elkészítés: Kevés megolvasztott vajon a megsózott, borsozott lazacszeleteket hirtelen kisütjük, tálra szedjük.
A visszamaradt vajban megpároljuk a finomra metélt mogyoróhagymát. Mielőtt megpirulna, hozzáadjuk a megtisztított, felaprított gombát. Néhány másodpercig együtt sütjük, majd beleöntjük a paradicsomszószt, megszórjuk a finomra metélt petrezselyemmel, sóval, borssal ízesítjük. Rövid ideig főzzük, majd hozzáöntjük a tejszínt, ami kicsit besűríti a mártást.
Az öntetet ráöntjük a lazacszeletekre. Rögtön, még forrón tálaljuk petrezselymes burgonyával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.