Elkészítés: A krumplit hámozás után apró kockákra vágom. A füstölt szalonnát felkockázom és zsírjára sütöm (bacon esetében pici olajat is teszek alá). A pirított szalonnát szűrőkanállal kiveszem, félrerakom. A megmaradt zsírban megpirítom a kb. 3x3 cm-es darabokra tört tésztát (úgyis megduzzad). Akkor jó, ha szép halványbarnák. Majd hozzáteszem a nagyon apróra vágott vöröshagymát. Kicsit még pirítom, majd a tűzről levéve hozzáadom a pirospaprikát. Felöntöm meleg vízzel, megfűszerezem, beleteszem a krumplit és a sült szalonnakockákat. Forrás után takarékon főzöm kb. fél órát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.