Elkészítés:
1.) A húst megmossuk, apróra vágjuk, majd kevés olajon, egy teflonban ropogósra pirítjuk kb. 15 perc alatt.
2.) Egy lábasban elkészítjük a lecsót. Megmossuk, és felkockázzuk a zöldségeket, majd kevés olajon üvegesre pirítjuk a vöröshagymát. Lehúzzuk a tűzről, rátesszük a paprikát, paradicsomot, és az egészet készre főzzük néhány perc alatt. Sózzuk, borsozzuk.
3.) Végül a lecsót a húshoz adjuk, és átrotyogtatjuk, majd azonnal tálaljuk. Minden illik hozzá: tészta, rizs, kenyér
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.