Elkészítés: A padlizsánt megmosom, végeit levágom. Felkarikázom, besózom, majd 1 órára félreteszem, hogy a sótól levet eresszen és az esetleges keserű íz távozzon. Az 1 óra letelte után leitatom róla a nedvességet, és serpenyőben, kevés olajon elősütöm.
A vöröshagymából, paprikából és paradicsomból lecsót készítek.
Az elősütött padlizsánt tűzálló tálba rakom, ráöntöm a lecsót, és sütőbe rakom. Puhulásig sütöm.
Ha kivettem, rászórom az őrölt borsot, a fokhagymát, összeturmixolom. Ízlés szerint sózom. Hűtőbe rakom, és hagyom 1-2 órát összeérni az ízeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.